Wintersportrugzakken

Rugzakken die uitgerust zijn met diverse vakken voor al je gear. Denk aan tassen met een extra vak om je goggle in op te bergen. Of een tas die geschikt is om al je lawine items in mee te kunnen nemen. Je vindt hier een selectie aan diverse tassen van merken als Ortovox, Pieps en Dakine. 

81 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten
81 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten

Als je een ski- of snowboard rugzak koopt is het belangrijk om te weten voor welk doel je de tas precies wilt gebruiken. Of je nu op zoek bent naar een lichte en compacte tas, of naar een rugzak met een rugbeschermer en waterzak, met de handige zoekfunctie in het linkermenu heb je de voor jouw perfecte wintersporttas zo gevonden.  

  • Compact: de kleinste rugzakken in het assortiment zij rond de 10 tot 19 liter, ideaal als je niet te veel spullen de berg op wilt nemen. Perfect voor het skiën of snowboarden op de piste.
  • Groot: onze grootste rugzak heeft een inhoud van 32 liter. Voor mensen die graag wat meer de berg op meenemen, is deze tas dé oplossing. Ook kunt u hier gemakkelijk veiligheids tools voor bij lawines in opbergen.  
  • Waterzakaansluiting: bij een rugzak met een waterzakaansluiting is het mogelijk om een waterzak er aan te bevestigen. Hierdoor kan je tijdens het skiën of snowboarden continu blijven drinken terwijl de rugzak op je rug blijft zitten. Ideaal voor lange dagen op de bergen. De Heli Packs van Dakine en de meeste tassen van Ortovox zijn voorzien van een waterzakaansluiting.  
  • Rugbeschermer: een aantal rugzakken zijn uitgerust met een geïntegreerde of verwijderbare SPS rugbeschermer. Dit bestaat uit een aantal lagen die effectief beschermen tegen rugletsel.
  • Heupband: een heupband maakt het mogelijk dat uw rugzak netjes op zijn plaats blijft zitten en verdeelt het gewicht van de tas over je hele rug. Hierdoor raken de schouders minder snel overbelast.
  • Ski/snowboard bevestiging: voor de waaghalzen die omhoog klimmen om de verse poedersneeuw op te zoeken zijn er tassen met een speciale draagmechanisme aan de voorkant van de rugzak om je ski’s of snowboard aan te bevestigen.         

 
Wintersportartikelen.nl biedt een ruim assortiment wintersportrugzakken van bekende merken als Dakine, Eastpak, Ortovox en The North Face in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er een aantal rugzakken verkrijgbaar met een vrouwelijke pasvorm.